Cart
Checkout Secure

info@sealdeals.nl

Vraag of probleem? Mail ons

Verzending en Bezorging

Vanwege de wereldwijde gezondheidsproblemen i.v.m. het COVID-19 kan het zijn dat je bestelling 3-5 werkdagen later wordt geleverd na de normale, verwachte levertijen. Onze excuses hiervoor.

Heb je vragen over dit probleem? Mail ons dan direct: info@sealdeals.nl

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

We verwerken de bestellingen tussen maandag en vrijdag. Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen na het plaatsen van de bestelling verwerkt en de volgende dag na de verwerkingsdag verzonden. Let op: we verzenden niet in het weekend. In situaties waar veel vraag naar producten is, kan de verwerkingstijd meer dan 5 werkdagen duren.
In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs. 

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen na €30 bestedingswaarde.

Locatie

Kosten

Levertijd

Verenigde Staten

€3.95

1-3 Werkdagen

Azië

GRATIS

1-3 Werkdagen

Europa

€4.95

7-14 Werkdagen

Zuid-Amerika

€6.95

3-5 Werkdagen

 

*Houdt u er rekening mee dat dit slechts geschatte levertijden zijn, daarom zijn er geen leveringsdata gegarandeerd.

Zorg ervoor dat alle leveringsinformatie correct is. Als er onjuiste en/of ontbrekende informatie is, kan het zijn dat we contact met u moeten opnemen om de leveringsinformatie bij te werken, waardoor de levering van uw bestelling vertraging kan oplopen. De inklaring kan ook vertraging veroorzaken.

Zodra wij de verzendmelding ontvangen, kunnen wij de leveringsinformatie niet meer wijzigen of corrigeren. U, de klant, zal eventuele vervangingen of terugbetalingen annuleren als er geen correcte verzendinformatie wordt verstrekt op het moment van de e-mailverzending.

Het is mogelijk dat uw lokale douanekantoor aanvullende documentatie nodig heeft en dat het tijd kost om uw pakket te verwerken, waardoor de geschatte levertijd kan worden vertraagd.

Uw bestelling kan bij u worden afgeleverd door het plaatselijke postkantoor of door een plaatselijke koerier. Afhankelijk van uw regio worden de meeste bestellingen door uw lokale postdienst geleverd, zodat het pakketje door uw gewone post wordt ontvangen. Als u niet thuis bent op het moment van de levering, kan een notificatiekaartje worden achtergelaten door het postkantoor om u te laten weten hoe en waar uw levering kan worden opgehaald.

 

Kan ik mijn bestelling komen ophalen? 

Helaas is dat niet mogelijk. Ons kantoor bevindt zich namelijk in Coevorden maar ons magazijn is daar niet gevestigd. Vanuit dit magazijn worden alle pakketjes automatisch naar onze klanten gestuurd. Daardoor is het niet mogelijk om bestellingen op te halen.

Toegevoegd aan winkelmandje!
GRATIS VERZENDING BOVEN €30,- Gratis verzending boven €30 You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to Gratis verzending bij alle bestellingen vanaf €20! You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping