Cart
Checkout Secure

info@sealdeals.nl

Vraag of probleem? Mail ons

Over ons

Wat is Seal Deals?

In het kort: Seal Deals is een webwinkel met fantastische, unieke deals die bekend staat om natuurlijk, de wel bekende Seal!

Uitgebreid: Goedkope producten worden vaak bestempeld als mindere kwaliteit dan hun duurdere tegenhangers. Maar dit hoeft zeker niet zo te zijn, en Seal Deals bewijst dit. Onze deals kunnen oplopen tot wel 70% van de adviesprijs! Deze deals zijn beperkt geldig - zorg er dus wel voor dat je er op tijd bij bent! Houd daarom de website elke dag in de gaten voor de beste aanbiedingen en like onze Facebook-pagina voor nieuws en updates.

Wij verkopen alleen producten die wij zelf ook zouden kopen!

Waarom zouden wij een product verkopen dat wij zelf niet zouden kopen? Wij geloven in betrouwbaarheid en dus is de beste prijs niet alles - het moet ook een geweldig product zijn. Wij werken met de beste business partners en bieden daardoor de scherpste prijzen. Hier een deal maakt de luxe en unieke dingen in het leven betaalbaar voor iedereen!

 

Zitten er addertjes onder het gras?

Je zou het bijna denken door onze lage prijzen, maar dat is zeker niet het geval. Seal Deals plaatst direct na jouw bestelling de order bij onze leverancier - hierdoor vermijden we de kosten die ontstaan door het werken via tussenhandelaren, voorraadkosten en het huren van een winkelruimte. Om deze redenen kunnen we jou goede deals met exclusieve prijzen aanbieden die tot 70% onder de adviesprijzen liggen.

Zit je na het lezen van deze pagina alsnog met vragen?

Voor de meeste vragen kun je onze FAQ (Veelgestelde vragen) bekijken. Word ook hier je vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Hier helpt ons team je graag verder...

Toegevoegd aan winkelmandje!
GRATIS VERZENDING BOVEN €30,- Gratis verzending boven €30 You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to Gratis verzending bij alle bestellingen vanaf €20! You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping